070 322 0389
Reserveren

Beachclub Scheveningen

Beachclub Barbarossa

Het strand van Scheveningen is natuurlijk de plek om heerlijk te ontspannen bij een strandtent. En dat weten wij van Barbarossa als de beste. Alles waar u naar opzoek bent in een beachclub vindt u bij strandtent Barbarossa . De hele dag relaxen op één van onze terrassen, lekker eten met vrienden en familie of een avondje dansen tijdens een van de clubavonden. En dat alles in een ontspannen setting. Kom langs en ontdek het zelf.

De leukste beachclub van Scheveningen?

Niet voor niets behoort Barbarossa tot één van de leukste beach clubs van Scheveningen. Sinds 2013 staan, elk seizoen zowel gedurende de dag als avond, onze deuren voor u open. Op een prachtige locatie, het Zwarte Pad direct aan het strand, is de setting perfect voor een top stranddag of nacht.

Voel u thuis bij Barbarossa

Wees welkom en voel u thuis. Ons enthousiaste team staat het hele seizoen voor u klaar in een fijne ambiance. Onze beachclub is licht en modern. De buitenterrassen zijn voorzien van comfortabele loungebanken, typische strandstoeltjes, ligbedden en verschillende tafels om gezellig aan te eten. De hoge ramen laten binnen veel licht door waardoor u ook van het uitzicht geniet op de minder zonnige dagen. Niet alleen gezellig samenzijn met vrienden en familie maar ook een fijne omgeving voor bijvoorbeeld een zakelijke vergadering .

De houten bars en open keuken zijn niet te missen en het kloppende hart van onze beachclub. Want wat is er nu fijner dan een verfrissend drankje en een lekker hapje bij een top strandtent ? Onze uitgebreide  drankkaart  voorziet in elke behoefte. Van verse smoothies voor de dagelijkse dosis vitamines tot een zomerse cocktail en diverse Gin & Tonics op ons menu. Maar daar blijft het niet bij, ook kunt u terecht voor een overheerlijke maaltijd. Binnen  onze keuken  staan pure, eerlijke en verse producten centraal. U kunt terecht voor  ontbijt  (tot 13:00u.),  lunch  (tot 17:00u.) en diner. Ook voor de kids is er een eersteklas kindermenu.

Evenement organiseren?

Een evenement organiseren, (klein) feestje geven of zomaar iets te vieren? Natuurlijk bij beach club Barbarossa, de leukste beachclub in Scheveningen! Met onze kennis en ervaring draaien wij onze hand niet om voor de organisatie van uw perfecte evenement of diner. Zowel  binnen als buiten  mogelijkheden, voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten en feesten.

Tevens is Barbarossa met haar elegante stijl geschikt als  trouwlocatie . We denken graag met u mee en bieden opties op maat.