070 322 0389
Reserveren

Bedrijfsuitje strand

biedt een inspirerende omgeving. Hierdoor krijgen werknemers de kans om los te laten en nieuwe energie op te doen. Door gezamenlijke uitdagingen aan te gaan, leren werknemers elkaar beter kennen en ontwikkelen ze een sterkere band. Zo staat jouw team nog sterker na een bedrijfsuitje op het strand.

Originele teamuitjes en activiteiten

Heel het internet staat vol met tientallen teamuitjes en activiteiten. Veel daarvan zijn niet origineel. Wil jij jouw personeel verrassen en uitpakken? Bij Barbarossa zorgen we voor een onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand. Begin jouw bedrijfsuitje met een sportieve activiteit. Zoals een beachvolleybaltoernooi of teambuilding activiteiten zoals een ropes course. Daarna is het natuurlijk tijd voor wat ontspanning. Relax met jouw team in jullie exclusieve ruimte met privé terras en leer elkaar nog beter kennen.

Sluit het teamuitje op het strand af met een groot diner of gezellige BBQ. Trakteer het team op een heerlijke culinaire ervaring bij Barbarossa. Onze groepsdiners gaan van 20 tot 1000 personen. Uiteraard bespreken we van tevoren alle food en non-food mogelijkheden. Zodat dit evenement helemaal bij al jullie wensen aansluit.

Een bedrijfsuitje op het strand

Een bedrijfsuitje op het strand biedt een perfecte ontsnapping aan de dagelijkse routine op het kantoor. Het personeel wordt weggehaald van hun standaard omgeving en stelt zich hierdoor direct meer open. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het gaat om enkel een gezellige borrel of een dag vol strandactiviteiten. Barbarossa neemt de gehele organisatie uit handen. Zo is onze binnenruimte ook geheel aan te kleden en stellen we een schema op die bij jullie wensen past. Op deze manier loopt de hele dag vlekkeloos en kun je zelf optimaal genieten van het bedrijfsuitje op het strand.

Door samen zorgeloos plezier te hebben en te genieten van de activiteiten op het strand, zal iedereen zich meer betrokken voelen bij het bedrijf. Barbarossa beachclub biedt jullie alle ruimte voor een geslaagd evenement.

 

Zakelijke evenementen bij Barbarossa

Barbarossa Beach is een veelzijdige evenementenlocatie. Dit maakt de beachclub geschikt voor verschillende groepen en partijen. Niet alleen voor een knaller van een bedrijfsuitje op het strand, maar ook absoluut voor een kleinschalige presentatie of vergadering zit je bij ons goed. Door het lichte en stijlvolle interieur, met een beachy touch, is de locatie ook voor formele zakelijke evenementen te gebruiken. Wij zetten graag alles klaar voor de vergadering en zorgen voor een luxe diner achteraf. Zodat de materie nog eens over een glas wijn besproken kan worden. Of natuurlijk om over geheel andere dingen samen ontspannen na te borrelen.

Bedrijfsfeesten en borrels

Zitten jullie niet te wachten op sportieve activiteiten maar zoeken jullie een locatie voor een tof bedrijfsfeest of borrel? Het strand is een betoverende locatie die direct een ontspannen en feestelijke sfeer creëert. Barbarossa beachclub is ook ’s avonds een geweldige plek voor een gezellig evenement. Naast diverse food opties, bieden we ook non-food extra’s aan. Wat dacht je van een DJ die de sfeer naar het volgende niveau tilt? Of een fotograaf die de leukste momenten vastlegt… Bij Barbarossa bespreken we graag alle mogelijkheden voor bedrijfsfeesten en borrels vooraf met je door. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijk moment.

Kom jij binnenkort bij Barbarossa jullie bedrijfsuitje op het strand vieren? Vraag een offerte aan en krijg direct inzicht in het kostenplaatje.