070 322 0389
Reserveren

Welkom

Barbarossa

Strandtent Scheveningen Barbarossa

Kom genieten bij Barbarossa! De leukste strandtent van Scheveningen aan het mooiste stukje strand. Sinds de zomer van 2013 is Barbarossa met haar elegante stijl een aanvulling op het idyllische “Zwarte Pad”.

Wat is er nu fijner dan relaxen in de zon, de voetjes in het zand en een lekker koud drankje in uw hand? De terrassen van ons strandpaviljoen hebben een geweldig uitzicht direct op zee. Niet alleen voor een verfrissend drankje bent u bij ons aan het juiste adres, onze keukenbrigade bereidt heerlijke gerechten met verse producten.

Ons enthousiaste team staat voor u klaar. Kom langs en ontdek de ontspannen sfeer van Barbarossa zelf!

 

Beach Restaurant

Het terras van onze strandtent in Scheveningen is de thuishaven van een heerlijk menu en een broedplaats van gezelligheid. U kunt terecht voor ontbijt, lunch en diner. Centraal binnen onze keuken staan pure, eerlijke en bovenal verse producten met een Mediterrane of Aziatische touch.

Wat denk u van een frisse zomerse salade of een kraakvers visje? Maar ook voor flinterdunne pizza’s of vegetarische gerechten zit u goed. Uiteraard denken we ook aan de kids. Begint u al lekkere trek te krijgen?

Events

Breakfast Club

Inmiddels niet meer weg te denken, de Breakfast Club. Vorig seizoen was het een doorslaand succes! Lekker eten en genieten van het strand.

Voor de kids is er buiten de mogelijkheid om te springen op de trampoline en lekker te schommelen.

Breakfast Club buffet start elke zondag om 10.00u en duurt tot 12.30u.

Reserveer bij tijds om teleurstellingen te voorkomen.

Private Events

Heeft u iets te vieren met familie of vrienden? Dat doet u bij een van de leukste strandtenten aan het Zwarte Pad. Een volledig georganiseerd feest, ontbijt, lunch, diner, borrel, private diner, BBQ of kinderfeestje. Alles is mogelijk! Door de elegante stijl is Barbarossa ook uitermate geschikt als trouwlocatie. Opties op maat, we denken graag met u mee.

Zakelijke events

Barbarossa Beachclub is de perfecte locatie voor het organiseren van al uw bedrijfsevenementen. Of het nu om een vergadering, teambuilding- of personeelsuitje gaat. De verschillende ruimtes en terrassen, met uitzicht op zee, bieden voor elke situatie een aangename sfeer. Van een formeel diner, zomerse netwerkborrel tot een spetterend bedrijfsfeest, wij bieden u een volledig verzorgd programma dat inspeelt op al uw wensen.