070 322 0389
Reserveren

Privefeesten helemaal naar jouw wensen

EEN ONTSPANNEN FEEST, ZONDER ZORGEN

VOLLEDIG ONTZORGD

Het Barbarossateam zit graag met u om tafel om te brainstormen over feestthema’s, een dag invulling en het culinaire vermaak. We nemen u graag de gehele organisatie van uw feest uit handen, zodat u stil kunt staan bij de bijzondere mijlpaal en optimaal kunt genieten van uw feest, vrienden en familie. We verzorgen uw feest van A tot Z en zorgen dat deze bijzondere dag of avond tot in de puntjes verloopt.

NON-FOOD VOOR ELKE MOOD

Bent u op zoek naar een swingende live band, een professionele fotograaf om uw feest vast te leggen of een beamer om foto’s te projecteren? Geen zorgen. Barbarossa Beach biedt u een menukaart vol non-food items. Zo hoeft u zich niet in bochten te wringen om een DJ, professionele fotograaf of licht & geluid te regelen. Wij hebben (of halen) alles in huis wat u nodig hebt om van uw feest een groot en onvergetelijk succes te maken.

ORIGINEEL CULINAIR VER(S)MAAK

BIJZONDERE BORRELS, BITES & SPECIALS

Een feest is pas écht compleet met heerlijk culinair vermaak. Wij bieden verschillende borrelarrangementen en Party Packages, met o.a. een Bachelorette High-Tea en andere feestelijke specials. Ontvang uw gasten met een exotische cocktail en verras hun met de origineelste borrelhapjes.

ONTSPANNEN TAFELEN, DANSEN MET DE VOETEN IN HET ZAND

Trakteer uw gasten op een exotische BBQ of geniet van een heerlijk uitgebreid diner. We bespreken graag uw wensen en bedenken een smakelijke culinaire oplossing die bij u, uw gasten en feest past. Geniet van de heerlijkste cocktails of van andere originele dorstlessers. We bieden diverse drankarrangementen en party deals voor een spetterend feest.

Heeft u iets te vieren en wilt u meer weten of een afspraak maken? We horen graag van u!