070 322 0389
Reserveren

Ontspannen trouwen & volop genieten

ONTSPANNEN TROUWEN & VOLOP GENIETEN

VOLLEDIG ONTZORGD

Het Barbarossateam denkt met u mee en helpt u uw huwelijksdag tot in de puntjes te verzorgen. We bespreken graag uw wensen en nemen u graag de gehele organisatie uit handen, vanaf de eerste ideeën tot aan de kleinste details. Op de dag zelf staat er een enthousiast en gemotiveerd team voor u klaar om het geheel naar uw wens te laten verlopen. Zo kunt u volop genieten van elkaar, familie en vrienden.

NON- FOOD VOOR ELKE MOOD

Wilt u een swingende live band laten optreden tijdens uw huwelijksfeest, een bijzondere activiteit organiseren, de prachtigste foto’s laten maken, een unieke show projecteren of de toon zetten met ontspannen achtergrondmuziek? Wij bieden u alle gewenste non-food, voor elke mood. Van de ceremoniemeester tot licht & geluid, DJ’s, bands, groepsactiviteiten tot aan een professionele trouwfotograaf. Bij Barbarossa Beach bent u van alle gemakken voorzien.

SAMEN VOLOP CULINAIR GENIETEN

TROUWTAART, BORRELS, BITES & SPECIALS

en trouwerij gaat gepaard met uiteenlopende culinaire verrassingen – voor zowel uw gasten als voor u. Laat ons zorgen voor de origineelste borrels & bites, heerlijke koffie, champagne en natuurlijk een prachtige bruidstaart. Ook kunt u kiezen voor een bijzondere special of een heerlijke High Tea. Wij zorgen dat u en uw gasten gedurende de hele trouwerij optimaal verwend worden.

UITGEBREID TAFELEN, FEESTELIJK NAGENIETEN

Ontspannen BBQ-en met de voeten in het zand of een chique diner, geheel in stijl en naar jullie smaak? Wij bieden diverse informele dineropties, van uitgebreid chique tafelen tot aan gezellige BBQ-specials. Sluit uw bijzondere dag af met een knallend feest en geniet van feestelijke cocktails of gewoon een heerlijk koud biertje. We bieden diverse drankarrangementen, geschikt voor diverse groepen.

Trouw in uw stijl, trouw in (Barbarossa) Beach stijl. Meer weten of een afspraak maken? We horen graag van u!