070 322 0389
Reserveren

Teamuitjes aan het strand

TEAMUITJES & BEDRIJFSFEESTEN

Kom na afloop van de vergadering nader tot elkaar tijdens een gezellige BBQ, een feestelijke bedrijfsborrel of begin de dag met een uitgebreid ontbijt of sportief teamuitje. Ook voor een uitgebreid en luxe zakendiner kunt u bij ons terecht.

  • Diverse dineropties & teamspecials
  • Leuke teamactiviteiten
  • Borrel & Party Packages
  • Samen genieten & ontspannen

ZON, ZEE, STRAND & VERGADEREN

ONTSPANNEN VERGADEREN IN EEN RUSTIGE OMGEVING

Wat is een fijnere en rustigere omgeving om te vergaderen dan het strand? Laat je inspireren door de zee en vergader in alle rust in ons lichte en mooie strandpaviljoen. Onze exclusieve binnenruimte biedt u alle rust die u nodig heeft voor een productieve vergadering; ons ruime terras biedt u de mogelijkheid om de vruchtbare dag samen af te sluiten met de heerlijkste borrel & bites.

DIVERSE VERGADERARRANGEMENTEN

VOORZIEN VAN ALLE GEMAKKEN

Met onze vergaderarrangementen bent u voorzien van alle gemakken – en nog veel meer. Zo kunt u tijdens genieten van heerlijke thee, koffie en fris, pepermuntjes, handfruit en een brownie. Komt u de hele dag vergaderen? Dan zetten wij ook een heerlijke lunch voor u klaar en na afloop een borrel. Supersnel internet is aanwezig en voor andere non-food items, zoals beamers, kan gezorgd worden.