070 322 0389
Reserveren

Bedrijfsuitje Scheveningen

Unieke locatie

Barbarossa is een unieke locatie voor al uw bedrijfsevenementen en bedrijfsuitjes in Scheveningen. Het uitzicht op zee met ons lichte en frisse interieur is een inspirerende omgeving. Wij organiseren graag uw vergadering, teambuilding- of bedrijfsuitje met een volledig verzorgd programma, natuurlijk in combinatie met een lunch of diner. Tot de mogelijkheden behoort een walking diner bij ondergaande zon, een laagdrempelige BBQ met collega’s, een zomerse netwerkborrel of een spetterend bedrijfsfeest. Samen met je collega’s genieten doe je bij Beachclub Barbarossa!

Het leukste bedrijfsuitje van Scheveningen

Barbarossa is voorzien van verschillende ruimtes en terrassen met uitzicht op zee. Hierdoor zijn er veel opties voor uw bedrijfsuitje in Scheveningen. Barbarossa kan een formeel zittend diner hosten voor 20-400 personen. Tevens organiseren we voor u een buffet, walking dinner/borrel/feest vanaf 25 personen. De totale capaciteit is circa 1500 gasten. Doordat wij de mogelijkheid bieden om een gedeelte van het terras te overkappen, kan uw evenement bij ons altijd plaats vinden en bent u niet weersafhankelijk. Ons team heeft jarenlange ervaring en bestaat uit professionals. Wij luisteren naar uw wensen, denken met u mee en maken de vertaalslag. De organisatie van uw originele bedrijfsuitje of bedrijfsfeest wordt compleet verzorgd. Kortom voor alle bijkomende zaken zoals de aankleding, geluidsapparatuur of verdere speciale wensen zit u bij ons goed. Voorafgaand aan een knallend bedrijfsfeest bieden wij u de mogelijkheid om eerst lekker te eten.

Actieve bedrijfsuitjes in Scheveningen

Bent u op zoek naar actieve bedrijfsuitjes in Scheveningen die verder gaan dan alleen lekker eten? Barbarossa ligt direct aan het strand en biedt de perfecte locatie voor een actieve en inspirerende dag. Even weg van kantoor en met uw team nieuwe energie opdoen in de gezonde buitenlucht. Ook zijn er verschillende soorten activiteiten waar teambuilding bij centraal staat. Hoe goed wordt er bijvoorbeeld samengewerkt tijdens de proeven van Expeditie Robinson of welk team gaat er naar huis met de Beachcamp trofee? En mocht dit alles in het water vallen dan hebben we uiteraard droge alternatieven achter de hand. Een gezellige pubquiz bijvoorbeeld. En na een dagje teambuilding in Scheveningen gaat de vlam in de BBQ en kan er nagepraat worden met een lekker drankje. Wij zorgen voor een goed einde! Uw bedrijfsuitje alvast doorspreken? Neem contact met ons op.

Waarom je kiest voor Barbarossa?

  • Unieke locatie aan het strand van Scheveningen
  • Multifunctionele ruimtes
  • Complete arrangementen
  • Van kleine tot grote groepen (tot wel 1500 gasten!)
  • Jarenlange ervaring van professionals
  • Verzorging van aankleding, geluidsapparatuur en andere wensen
  • Bij goed of slecht weer kan het bedrijfsuitje altijd doorgaan