070 322 0389
Reserveren

Moederdag Scheveningen

Moederdag brunch

Extra leuke Moederdag vieren? Kom naar Scheveningen en trakteer uw moeder op een fantastische dag. Na een strandwandeling vindt u een heerlijk plekje op één van onze terrassen. Beachclub Barbarossa helpt ook dit jaar graag mee om alle moeders extra te verwennen. Daarom hebben wij een speciaal Moederdag-menu. Want niet alleen de liefde van de man gaat door de maag, moeders houden ook van lekker eten.

Ontspannen op het terras

Met ons frisse interieur, de houten bars en de open keuken verwelkomen wij u en uw moeder, u en uw vrouw of u en het hele gezin met open armen. Uiteraard gaan we ervan uit dat ook dit jaar de zon schijnt. Extra lekker want een ontspannen Moederdag dat heeft moeders verdient. En stiekem doet u gewoon mee. De terrassen van Barbarossa hebben direct uitzicht op het strand en de zee. Dus schoenen uit, voetjes omhoog en relaxen op een van de comfortabele loungebanken. Onze drankenkaart is uitgebreid, of u nu wilt theeleuten met lekkere gebakjes, zin heeft in verse fruit smoothies of zomerse cocktails wilt drinken. Maar wij hebben ook diverse wijnen, bieren en Gin-Tonics. Het is natuurlijk van belang dat iedereen ’s avonds weer veilig thuiskomt en daarom serveren wij ook niet-alcoholische versnaperingen. Uit ervaring weten wij dat het op Moederdag druk kan zijn op onze terrassen. Om zeker te zijn van een plek raden wij u aan om te reserveren.

Moederdag brunch buffet

Wat is een Moederdag in Scheveningen zonder lekker te eten aan het strand? Het kloppende hart van Beachclub Barbarossa is onze open keuken. Dit is waar met passie fantastische verse gerechten worden klaargemaakt. Voor zowel ontbijt (tot 13:00u.), lunch (tot 17:00u.) en diner zijn wij geopend op Moederdag. Onze koks hebben hun best gedaan om een extra speciaal Moederdag brunch buffet samen te stellen. Naast het Moederdag brunch buffet wordt ook van de standaardkaart van ons restaurant geserveerd.

Bekijk menu