070 322 0389
Reserveren

Ontbijten in Scheveningen

Beachclub Barbarossa

Onder de blauwe lucht rustig wakker worden, kijkend naar de zee die nooit hetzelfde is, genietend van een goed ontbijt om vervolgens vol energie uw (strand-)dag te starten. Dit is de formule die ontbijten bij Beachclub Barbarossa extra bijzonder maakt. Tot 12:00 uur serveren wij ontbijtjes die bijdragen aan een super begin van uw dag. Kom ontbijten in Scheveningen en ervaar het zelf!

Lekker ontbijten in Scheveningen

Komt u een dagje naar Scheveningen? Grote kans dat u vroeg arriveert om zo alles uit uw dag te halen. Groot gelijk want er is ook veel te ondernemen in Scheveningen. Combineer uw dagje uit met een lekker ontbijt in Scheveningen.

Wat denkt u van warme croissantjes met verse jus of Griekse yoghurt met fruit of cruesli. Uiteraard staan er diverse soorten ei’tjes op de kaart. Keuze uit onder andere rosbief, kaas, spek, tomaat en meer. Liever een guilty pleasure ontbijt? Pas op uw vingers als u onze American Pancakes eet of kies voor een ontbijttoetje, huisgemaakte appeltaart of een smeuïge brownie.

Onze drankenkaart is ook voor het ontbijt niet mis. Kies voor een van onze smoothies, een mimosa of een warm kopje thee. Uiteraard staat de koffie altijd klaar. Trakteer uzelf en uw vrienden of familie op een lekker ontbijt in Scheveningen en start de dag vol energie!

Elke zondag: breakfast beach club in Scheveningen

De zondagmorgen in Scheveningen staat gelijk aan Barbarossa Breakfast Club. Inmiddels niet meer weg te denken en een ongelofelijk gezellige manier om de zondag te starten. Tussen 10:00 uur en 12:00 uur geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet voor €17,50 per persoon. Kids tot 12 jaar eten mee voor €9,95 per kind en krijgen daarmee automatisch toegang tot de Kids Club (open tot 14:00 uur).

Ontspannen genieten op het strand, leuk voor jong en oud. Kom daarom met uw hele gezin, al uw vrienden en alle opa’s en oma’s naar de Barbarossa Breakfast Club voor het leukste ontbijt in Scheveningen. Gezelliger kan de zondag niet starten! Reserveer op tijd, om zeker te zijn van uw plek.