070 322 0389
Reserveren

Activiteiten in Scheveningen

Verschillende activiteiten

Waar denkt u aan als u Scheveningen hoort? Het strand, de pier of de zee? Scheveningen is naast een populaire spot voor een stranddag ook een bruisende plek waar veel activiteiten en evenementen plaatsvinden. Activiteiten om zelf te ondernemen zoals zeilen, surfen, strandbuggy rijden of mountainbiken. Voor een rustigere invulling van de dag zijn er verschillende musea en attracties te bezoeken. Vergaapt u zich aan de imposante beelden in het Museum Beelden aan Zee of leer de onderwaterwereld kennen bij Sealife Scheveningen. Voor jong en oud is er een gevarieerd aanbod aan activiteiten in Scheveningen. De plek voor een super dagje uit dat u uiteraard begint of afsluit in ons restaurant.

Evenementen en festivals Scheveningen

Het hele jaar door worden er toffe evenementen en festivals georganiseerd in Scheveningen. Het strand is de locatie van ’s werelds grootste en zwaarste motorcross strandraces, de Red Bull Knock Out The Hague. Maar ook gaan elke zomer verschillende landen de strijd met elkaar aan bij het Internationaal Vuurwerkfestival. Het resultaat; 2 weekenden lang, twee keer per avond spectaculaire vuurwerkshows in onze achtertuin. Want onze terrassen hebben een eersterangs uitzicht op het vuurwerk. Kom voorafgaand lekker eten of geniet tijdens de show met een drankje bij Beachclub Barbarossa.

De hele zomer wordt er gedanst met de ondergaande zon en de hemel die altijd anders kleurt. Het perfecte decor voor verschillende muziekfestivals met lekkere muziek, van zomerse tunes tot country en klassiek. Het complete overzicht van alle evenementen en activiteiten in Scheveningen vindt u hier.

Activiteiten bij Beachclub Barbarossa

Lekker bijkomen tijdens of na een actief dagje uit? Plof neer op onze gezellige terrassen. Barbarossa heeft een uitgebreide lunch- en dinerkaart en ons enthousiaste team staat klaar. De perfecte afsluiting van een dagje uit in Scheveningen, heerlijk eten samen met uw familie of vrienden in een fijne sfeer. Kom langs en ontdek het zelf!

Ook wij van Barbarossa houden van een feestje. Regelmatig wordt onze beachclub omgetoverd tot een fantastische evenementenlocatie. Maar ook voor leuke (dag)activiteiten draaien wij onze hand niet om. Ondertussen is elke zondag het Breakfast Club buffet in combinatie met de Kids Club niet meer weg te denken. Hou onze agenda in de gaten en reserveer op tijd om zeker te zijn van een tafel aan het strand.