070 322 0389
Reserveren

Pasen Scheveningen

Geen Pasen zonder een uitgebreid Paasontbijt. Lekkere broodjes, warme eitjes, verse jus. Niets zo gezellig dan aanschuiven bij een smakelijke paastafel. En hoe fijn is het als deze smakelijke paastafel in een toffe omgeving staat? Kom voor een nog leuker Pasen genieten van een Paasontbijt bij Barbarossa in Scheveningen. Combineer een lekkere start van eerste of tweede Paasdag met een ontspannen strandwandeling.

Paasbrunch in Scheveningen

Bent u geen vroege vogel en al helemaal niet met de Paasdagen? Groot gelijk! Een rustige start van de dag is zo nu en dan ook heerlijk. Brunchen is daarom een super combinatie van ontbijt en lunch. Rustig wakker worden aan het strand met een goed gevulde Paasbrunch? Kom Paas brunchen in Scheveningen. Lekker eten met een iedere dag ander fantastisch uitzicht direct aan het strand.

Paasbuffet bij Barbarossa

Ook dit jaar verzorgen wij de lekkerste en gezelligste Paasbrunch in Scheveningen. Kom met uw hele gezelschap op eerste of tweede Paasdag naar Beachclub Barbarossa. Vanaf 10:00 uur staat er een goed gevuld buffet klaar, de tafels boordevol lekkere broodjes, krentenbrood, verschillende belegsoorten, verse sappen, warme gerechten en natuurlijk zijn de (Paas)eieren niet te missen. Voor de kinderen is er een speciale Kidsclub waar leuke Paasactiviteiten worden georganiseerd.

  • Paasbuffet kan gereserveerd worden op 09:30 en 12:00
  • Prijs €27,50 per persoon
  • Prijs €14,95 voor kinderen tot 12 jaar (incl Kidsclub)

Uiteraard mag u kwaliteit verwachten van onze Paasbrunch. Onze koks hebben jarenlange ervaring en werken met passie. Het gebruik van verse en smaakvolle producten staat centraal in ons restaurant.

Barbarossa is gevestigd aan het mooiste stukje strand van Scheveningen, het ‘Zwarte Pad’. Geniet dus niet alleen van een Paasbrunch in Scheveningen maar ook van het fantastische uitzicht direct op het strand en de zee. Onze sfeervolle terrassen nodigen uit om lekker te blijven hangen en er een ontspannen dag van te maken. Kom langs en ervaar het zelf!

Neem contact op