070 322 0389
Reserveren

BBQ in Scheveningen

Barbecueën bij Barbarossa

Barbecueën in de zon is heel fijn, barbecueën in de zon aan het strand is natuurlijk ultiem. Logisch dat ook bij Beachclub Barbarossa de BBQ niet weg te denken is. Op de blote voeten chillen op één van onze terrassen, een verkoelend briesje door de haren en een fantastisch uitzicht direct op de zee dragen bij aan een BBQ-ervaring die u nergens anders in Scheveningen meemaakt. Daarbij komt dat onze chef-kok en zijn team, barbecue masters zijn en de lekkerste BBQ-gerechten voor u klaarmaken.

BBQ-arrangementen in Scheveningen

Barbecueën alleen is misschien wat saai. Daarom gaat de vlam in onze BBQ aan voor groepen vanaf 25 personen. Zo heeft u een eigen gedeelte op één van onze terrassen voor een heerlijke afgesloten barbecue. Het strand van Scheveningen, wel te verstaan onze achtertuin, is de perfecte locatie voor een BBQ-arrangement. Bijvoorbeeld om samen met alle medewerkers stoom af te blazen, successen te vieren of om de teamgeest verder te versterken. Wat de reden ook is, Barbarossa zorgt voor een geheel verzorgde topavond vol lekker eten en drinken. Want zeg nu zelf wat is er relaxter dan + in Scheveningen?

Onze BBQ staat niet alleen klaar voor bedrijven, maar ook voor uw vriendengroep of sportteam, familiedagen, trouwerijen of zomaar een feestje. Omdat de BBQ buiten onze normale kaart valt zijn we flexibel met het opstellen van een BBQ-menu. Er wordt altijd rekening gehouden met uw wensen en ons team denkt graag met u mee. Uiteraard is het BBQ-arrangement te combineren met een stranddag, (feestelijke) borrel, bedrijfsuitje of een van de andere activiteiten in Scheveningen.

BBQ-gerechten aan het strand

Met alleen een hamburger en huzarenslaatje komen we natuurlijk niet weg. Barbecueën is veel meer dan dat. Het kloppende hart, de keuken van ons restaurant, werkt dagelijks met verse en eerlijke producten. Deze lijn trekken we uiteraard door naar de BBQ. Scheveningen is een echt vissersdorp dus wij garanderen visgerechten om uw vingers bij af te likken. Verser vindt u de vis nergens. Maar de vleesgerechten doen hier ook niet voor onder. Daarnaast draait het niet alleen om vlees en vis, gegrilde groentes en gevarieerde salades dragen bij aan een compleet menu. Heeft u speciale wensen, wij zijn een en al oor en geven culinair advies om zo samen tot een gepast BBQ-menu te komen.

Ons team staat klaar om voor u een fantastische BBQ aan het strand in Scheveningen te organiseren. Opties en advies op maat. We horen graag wat uw wensen zijn!