070 322 0389
Reserveren

Lunchen in Scheveningen

Beachclub Barbarossa

Lunchen in Scheveningen, direct aan het strand, is puur genieten. Kom daarom naar Beachclub Barbarossa. Onze ruime buitenterrassen liggen direct aan het strand en bieden fantastisch uitzicht. Zon, zee, strand en een heerlijke lunch, de ingrediënten om uw dag even te onderbreken en relaxt te ontspannen. Onze gevarieerde lunchkaart wordt tot 16:00 uur geserveerd. Of u nu zin heeft in een snelle hap of een rijkelijk belegd broodje, voor een lekkere lunch in Scheveningen zit u bij Barbarossa goed!

Lunchen in Scheveningen

Beachclub Barbarossa is al jaren een begrip in Scheveningen. Niet alleen door de perfecte locatie maar ook door de heerlijke gerechten die onze keukenbrigade voor u klaarmaakt. Elk gerecht wordt met zorg en verse producten bereid. Kom lunchen in Scheveningen en proef het zelf.

De binnenruimtes van ons strandpaviljoen zijn licht en modern ingericht en bieden een aangename sfeer. Onze ruime buitenterrassen spelen in op een gezellige ambiance waar iedereen op z’n gemak kan lunchen. Of u nu binnen of buiten zit het directe uitzicht op de zee ontbreekt nooit en we kunnen u verzekeren, dát uitzicht verveelt nooit.

Een lekkere lunch in Scheveningen? Maar wat staat er op de menukaart? Wij bieden diverse rijkbelegde witte of bruine broodjes. Bijvoorbeeld met huisgemaakte tonijnsalade, caprese, rosbief of parmaham. Maar ook kunt u kiezen voor een toast avocado, een falafelburger of onze welbekende Barbaburger. Daarbij biedt onze bar een ruim assortiment aan (fris-)dranken. Alvast een voorproefje?

Lunch in Scheveningen organiseren?

Barbarossa is een veelzijdige evenementenlocatie geschikt voor diverse evenementen, feesten en/of bedrijfsuitjes. Bent u op zoek naar een locatie waar u een compleet verzorgde lunch kan organiseren? Voor zowel zakelijk als particulier is onze beachclub perfect in te zetten. Zo zijn er verschillende ruimtes en privé-terrassen af te huren waar u en uw gasten genieten van een ontspannen lunch.