070 322 0389
Reserveren

Restaurant Scheveningen

Barbarossa Beach

Wordt u, net als wij, ook zo blij van lekker eten bij één van de beste restaurants? En dat in een ontspannen sfeer met fantastisch uitzicht? Kom naar Barbarossa, het restaurant van Scheveningen direct aan het strand en ervaar onze smaaksensaties.

Door de unieke ligging aan het Zwarte Pad combineert u een zomerse stranddag met een heerlijk gerecht en verfrissende drankjes. Ons menu is gevarieerd en de gerechten worden elke dag vers bereid. De terrassen van ons restaurant in Scheveningen zijn een broedplaats van gezelligheid en de ultieme plek om lekker lang te tafelen of te borrelen. In het seizoen zijn wij elke dag open en kunt u terecht voor ontbijt  (tot 12:00u.),  lunch  (tot 16:00u.) en diner.

De keuken van ons restaurant

De formule van onze keuken is simpel. Pure, eerlijke en verse producten staan centraal. De Mediterrane of Aziatische touch zorgt voor een combinatie van verrassende smaken. De hele dag kunt u met elkaar genieten van lekker eten en drinken in ons restaurant aan het strand van Scheveningen. Van het eerste kopje koffie met een goed ontbijt tot en met een uitgebreid diner in de avond met een ondergaande zon. En alles wat daar tussenin zit, een frisse zomerse lunch, theetje met moeders, cocktails, biertjes en smul ijsjes voor de kids.

Op goede dagen steken wij buiten de  BBQ  aan en worden alle zintuigen geprikkeld. Onze keukenbrigade staat klaar om een fantastische maaltijd voor u te bereiden. Vlees-, vis-, vegetarische- en uiteraard kindergerechten, nieuwsgierig naar wat er op de kaart staat? Neem alvast een kijkje.

Lekkere trek gekregen? De deuren van ons Scheveningen restaurant staan voor u open.

Ontbijt, lunch of diner?

Bent u een dagje weg aan het strand en zoekt u tussen alle restaurants in, een prettige plaats voor een  ontbijt, lunch of diner . Waar kan dit beter dan bij Barbarossa, het restaurant Scheveningen? Barbarossa is een luxe strandrestaurant waar iedereen welkom is. Op een prachtige locatie geniet u van de lekkerste lunch- en dinergerechten. Zelfs voor een overheerlijk ontbijt kunt u bij ons terecht. Bovendien is het restaurant Barbarossa een broedplaats vol gezelligheid waar u terecht kan voor een borrel en bijpassende snack, maar ook heerlijk kan dineren. Dit is leuk bij een strandfeest, maar ook voor de vrijdagmiddagborrel. Met welk doel u ons restaurant Scheveningen ook bezoekt – het is er altijd prima vertoeven!

Proef onze prettige sfeer

Zodra u ergens binnenstapt op Scheveningen wilt u zich op uw gemak voelen, nietwaar? Daarom zet het team van ons restaurant Scheveningen in op een  prettige sfeer voor iedere gast. Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt én dat het u nergens aan ontbreekt. Zowel bij een bruiloft, een vergadering maar ook een etentje met de familie zetten we in op een onvergetelijke ervaring. U staat als gast centraal en daarom ontbreekt het u aan niets. Loopt u tegen zaken aan of heeft u wensen? Schroom niet om ze aan ons kenbaar te maken door ze tijdig aan ons door te geven bij het plaatsen van een reservering. We houden te allen tijde rekening met eventuele dieetwensen of allergieën.

Waarom u langskomt bij strandtent Barbarossa

U doet er goed aan om langs te komen in ons prachtige strandrestaurant. Wat maakt het aantrekkelijk om bij ons te eten en te drinken? Graag zetten wij de  voordelen van ons restaurant Scheveningen  voor u uiteen:

  • U eet en drinkt in een restaurant met een fantastisch uitzicht op de zee bij Scheveningen.
  • In ons restaurant wordt elke dag met verse ingrediënten gewerkt.
  • U maakt de keuze uit een gevarieerde menukaart en daarnaast houden we rekening met uw wensen.
  • Onze gerechten zijn werelds, u kunt dus genieten van verschillende smaken van over de hele wereld.
  • We zijn een aantrekkelijk strandrestaurant voor zowel zakelijke als  particuliere  doelgroepen.
  • Ons team is toegewijd en zet in op een fantastische ervaring voor iedere gast.
  • We zijn goed bereikbaar met de auto en ook het openbaar vervoer ligt op steenworp afstand van ons restaurant.
  • Barbarossa is een plek vol gezelligheid en daarom een fijne horecagelegenheid om te vertoeven.

Feestelijk of zakelijk diner aan het strand

Barbarossa is naast een Beachclub restaurant ook de perfecte locatie voor het organiseren van een feestelijk en/of  zakelijk diner . Wij helpen u bij het organiseren van een passende maaltijd. Maar ook voor een ontbijt, lunch, BBQ, verjaardagsfeest, babyshower, zakelijke lunch of walking diner zit u bij ons goed. Uw wensen vullen we aan met creatieve ideeën en culinair advies om zo een geweldig menu met heerlijk eten, wijn en top gerechten samen te stellen. Alle bijkomende zaken kunt u met een gerust hart aan ons ervaren team overlaten. Wilt u meer informatie over een feestelijk of zakelijk diner aan het strand? Alles is mogelijk, neem  contact  op voor meer informatie en advies op maat.

Neem contact op

Wilt u meer weten over ons restaurant Scheveningen of een offerte aanvragen voor een feestje of partijtje? Neem eenvoudig contact met ons op via 070-3220389 of stuur het team van Barbarossa een e-mail. Wij streven er naar al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Ook als u overweegt uw huwelijk bij ons te vieren, doen we er alles aan om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Schroom daarom niet uw wensen aan ons kenbaar te maken. Barbarossa garandeert een dag om nooit meer te vergeten!