070 322 0389
Reserveren

Uiteten Scheveningen

Sfeervol uiteten Scheveningen

Bent u op zoek naar een sfeervol restaurant op Scheveningen, waar u lekker uiteten kan gaan? Dan bent u bij Barbarossa aan het juiste adres. Het restaurant is direct gelegen aan het strand bij het Zwarte pad. Beachclub Barbarossa bestaat sinds 2013 en staat bekend om haar goede kwaliteit en ontspannen sfeer. Als u een dagje aan het strand wil vertoefen, onder het genot van drankjes en een lekkere lunch of diner, kiest u voor Barbarossa.

De keuken van Barbarossa

De keuken van Barbarossa is divers en heeft zowel ontbijt, als lunch en diner mogelijkheden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld lekker aan het strand te borrelen. Uiteraard zijn er ook genoeg opties voor kinderen, denk aan american pancakes of een pasta pomodori, en als je uiteten gaat op Scheveningen mag de vis natuurlijk niet ontbreken, dus ook een krokant visje met frietjes staat op het kindermenu. Bij Barbarossa houden we met iedereen rekening, of u nou van vlees, vis of juist vegetarisch houdt, er zijn voldoende mogelijkheden voor iedereen. Ook de flammkuchen zijn een aanrader.

Ontbijt, lunch en diner

Barbarossa heeft brede openingstijden, namelijk van 09:00 tot 00:00. Dit betekent dan ook dat u hier terecht kan op elk moment van de dag, voor elke maaltijd van de dag. Lekker ontbijten met een mooi uitzicht aan het strand? Kies dan voor een van onze overheerlijke ontbijtgerechten. Houdt u toch meer van een uitgebreid ontbijt, met zowel hartige als zoete gerechten? Dan kunt u kiezen voor een ontbijtje. Elke zondag kunt u tussen 10:00 en 12:00 genieten van de Breakfastclub, dit is een uitgebreid ontbijt buffet voor een vaste prijs, inclusief een vers glaasje jus.

 

Tijdens de lunch kunt u tussen 12:00 en 16:00 genieten van rijkelijk belegde broodjes, burgers of tosti’s en voor de liefhebbers zijn er ook een aantal salade mogelijkheden. Bent u meer van de warme lunchgerechten? Dan zijn er ook gerechten zoals kreeft en diverse flammkuchen.

 

Bij Barbarossa kunt u tijdens het diner genieten van verschillende visgerechten, zoals zeebaars, tonijn en corvina, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen van de barbaburger (gegrilde black angus burger) met franse frietjes. Voor de vegetariërs zijn er opties zoals de falafelburger en de bloemkoolsteak.

Diner aan het strand voor grotere groepen

Barbarossa is niet alleen beschikbaar voor dagelijkse gasten die langs komen voor een diner. U kunt deze sfeervolle strandtent namelijk ook afhuren voor bijvoorbeeld feestelijke of zakelijke diners. Zo is het mogelijk om op deze locatie, verjaardagen, babyshowers en zakelijke diners te organiseren. Wij helpen u hier graag bij, u geeft uw wensen aan ons door en wij zullen samen rond de tafel gaan om een passend diner samen te stellen. Daarnaast kunt u ook alle overige zaken aan het team van Barbarossa overlaten. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte op maat, kunt u contact met ons opnemen.

Strandrestaurant met allure

U heeft een dagje uit gepland naar het welkbekende Scheveningen en wilt hier ook graag een hapje eten. Maar Scheveningen zit natuurlijk vol met allerlei strandtenten en het maken van een goede keuze kan dan ook lastig zijn. Bij het vinden van een sfeervolle strandtent waar u graag uw dag of avond doorbrengt, is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en er een prettige sfeer hangt. Wij kunnen u verzekeren dat dit bij Barbarossa zeker het geval is, een restaurant met allure, een lekker menu en een mooi uitzicht.

Strandtent Barbarossa Scheveningen

Bij strandtent Barbarossa geniet u van overheerlijke maaltijden en dranken met een top uitzicht op het strand. Het is een sfeervol restaurant vol gezelligheid, waar men graag komt voor zowel zakelijke ontmoetingen als afspraken in de privésfeer. Bij Barbarossa wordt er dagelijks met dagverse producten gewerkt en wordt er rekening gehouden met de wensen van elke gast. Heeft u vragen of wilt u meer informatie verkrijgen over Barbarossa? Neem dan contact met ons op.