070 322 0389
Reserveren

Zakelijk feesten

HEERLIJK ETEN EN FEESTELIJKE DRANKJES

Maak er een gezellig feest van met de heerlijkste drankjes & bijzondere bites. Trakteer uw gasten op de lekkerste culinaire verrassingen, van een exotische cocktail, luxe diner tot aan een gezellige BBQ.

  • Een chique & uitgebreid diner
  • Exotische BBQ & specials
  • Diverse Party Packages
  • Volop culinair genieten

ZON, ZEE, STRAND & GEZELLIGHEID

EEN RELAXTE & BEACHY FEESTSETTING

Wat is een betere feestlocatie dan het strand? Geniet van de zonsondergang met een heerlijke cocktail in de hand. Barbarossa Beach biedt u een stijlvolle intieme setting, met een sfeervolle en exclusieve binnenruimte, van alle gemakken en luxe voorzien. Ons ruime terras met overkapping en vrij uitzicht op zee, maakt van ieder feest een bijzondere beach experience.

VEELZIJDIGE FEESTLOCATIE

Barbarossa Beach biedt ruimte aan diverse feestelijke gelegenheden en uiteenlopende groepen. Bent u op zoek naar een locatie voor een ontspannen beach borrel, een uitgebreid diner of een spectaculaire feestavond. Voor iedere feestelijke aangelegenheid bieden wij een feestelijke oplossing. Vier uw feest in uw stijl, we zorgen graag voor de gewenste aankleding. Zit het weer tegen? Onze overkapping houdt – indien gewenst – ook buiten het feest gaande!