070 322 0389
Reserveren

Scheveningen Beach

Scheveningen Beach, het leukste stadsstrand aan zee

De formule van onze keuken is simpel. Pure, eerlijke en verse producten staan centraal. De Mediterrane of Aziatische touch zorgt voor een combinatie van verrassende smaken. De hele dag kunt u met elkaar genieten van lekker eten en drinken in ons restaurant aan het strand van Scheveningen. Van het eerste kopje koffie met een goed ontbijt tot en met een uitgebreid diner met een ondergaande zon. En alles wat daar tussenin zit, een frisse zomerse lunch, theetje met moeders, cocktails, biertjes en smul ijsjes voor de kids. Op goede dagen steken wij buiten de BBQ aan en worden alle zintuigen geprikkeld. Onze keukenbrigade staat klaar om een fantastische maaltijd voor u te bereiden. Vlees-, vis-, vegetarische- en uiteraard kindergerechten, nieuwsgierig naar wat er op de kaart staat? Neem alvast een kijkje.

Lekkere trek gekregen? De deuren van ons Scheveningse restaurant staan voor u open.

Wat is uw favoriete stukje van Scheveningen Beach?

Scheveningen Beach bestaat uit vier delen met ieder hun eigen karakter en charmes. Hier vindt u dus altijd het stukje strand dat bij u past. Kiest u voor de nabijheid van de bruisende boulevard, brengt u uw dag aan zee graag sportief door of wilt u genoeg rust en ruimte om u heen om van het strand te genieten? Op het mooie en veelzijdige strand van Scheveningen kan het allemaal.

Scheveningen Beach bestaat uit:

Het Noorderstrand – Een populair stukje strand, zowel bij toeristen als bij de locals. En dat is niet zo vreemd natuurlijk, want het Noorderstrand ligt aan de bruisende boulevard en dicht bij de beroemde Pier van Scheveningen.

Het Zuiderstrand – Laat u de drukte liever achter u? Ga dan naar het Zuiderstrand. Deze plek is geliefd bij de lokale bewoners, maar nog niet echt bekend bij het grote publiek.

Het Zwarte Pad – Het Zwarte Pad Strand mag dan minder toeristisch zijn dan het bekende strand aan de boulevard, maar dit is wel dé plek waar u moet zijn voor de leukste strandfeesten. En ook niet onbelangrijk: hier vindt u Beachclub Barbarossa!

Zonder zorgen naar het Scheveningen

Het strand van Scheveningen is behoorlijk uitgestrekt. Met een lengte van ongeveer 4,5 kilometer en een gemiddelde breedte van 110 meter is er meer dan voldoende ruimte voor iedereen die van een complete stranddag houdt. Tel daarbij op dat het strand zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken is en u snapt dat Scheveningen Beach bij velen bovenaan hun Strand Top 10 prijkt.

De populariteit van Scheveningen Beach ligt overigens niet alleen aan de ruimte en de bereikbaarheid. Ook de voorzieningen op en rondom het strand zijn perfect in orde. Zo kunt u rekenen op:

  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer
  • Goed begaanbare strandovergangen
  • Dagelijkse schoonmaak van de stranden (in de zomer)
  • Strandpaviljoens (zowel in de zomer als in de winter)
  • Strandbewaking in het weekend en dagelijks in de zomermaanden
  • Oriëntatiepalen op het strand

Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat het zeewater van uitstekende kwaliteit is. Al sinds 2010 mag Scheveningen Beach de Blauwe Vlag uithangen. Dit is de internationale milieu onderscheiding voor stranden en jachthavens. Aan de Blauwe Vlag kunt u zien dat het strand schoon en veilig is.

Barbarossa

Bij een strand horen beachclubs. Voor veel mensen is een dagje strand immers niet compleet zonder dat zij (een deel van) de dag doorgebracht hebben bij een strandpaviljoen. Als dit ook voor u geldt, is Scheveningen Beach een waar paradijs. En bent u nog geen fervent beachclubbezoeker? Dan gaat dat na een dagje Barbarossa vanzelf veranderen.

Een bezoek aan Barbarossa is altijd relaxed. Hier bent u van harte welkom om lekker te komen eten met familie en vrienden en/of om een avondje te dansen tijdens een van de clubavonden. De diverse terrassen met comfortabele loungebanken, hippe strandstoeltjes, ligbedden en tafels om aan te eten is er meer dan voldoende ruimte. En is het een keer iets minder goed weer? Dan kunt u terecht in de lichte binnenruimte met hoge ramen voor een schitterend uitzicht op het strand en de zee.

Gezelligheid op het strand

Bij Barbarossa kunt u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht. Schuif na een ochtendwandeling over het strand aan voor het ontbijt of begin uw dag juist lekker vroeg bij Barbarossa, zodat u nog de hele dag kunt genieten van <de zon én de mogelijkheden van Scheveningen Beach. Na de ochtend houdt het natuurlijk niet op, want ook de hele verdere dag kunt u bij Barbarossa genieten van heerlijke gerechten, verfrissende drankjes en natuurlijk die echte, ontspannen beach vibe die zo kenmerkend is voor het strandpaviljoen.

Zakelijke bijeenkomst

Het strand is overigens niet alleen heel geschikt om in uw vrije tijd te bezoeken. Ga maar voor uzelf na: het weidse uitzicht, de kracht van de golven, de gezonde zeelucht… Het kijken naar de zee verveelt nooit. Het is echt niet voor niets dat veel mensen van de zee houden en dat deze omgeving zelfs inspirerend werkt. Strandpaviljoen Barbarossa op Scheveningen Beach is dan ook de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, presentaties en bedrijfsuitjes.

U kunt gebruik maken van een vergaderarrangement, maar natuurlijk ook een privé terras of de exclusieve binnenruimte boeken voor uw borrel of bedrijfsfeest. Combineer dit eventueel met een sportieve teambuilding op het strand om nog meer uit uw stranddag op Scheveningen Beach te halen. Wilt u weten wat de zakelijke mogelijkheden zijn bij Barbarossa? Vraag dan een offerte aan of download de brochure.