070 322 0389
Reserveren

Weekend Scheveningen

Barbarossa

BENT U OOK ZO TOE AAN EEN WEEKEND SCHEVENINGEN?

Af en toe is het gewoon prettig om de hectiek van alledag achter u te laten. Even ertussenuit en doen wat echt belangrijk is: genieten. Een weekend Scheveningen is dan misschien wel precies wat u nodig hebt. Scheveningen heeft namelijk veel te bieden. Van de uitgestrekte stranden en de imposante Noordzee tot de bruisende boulevard en de beroemde Pier. Waar u ook van houdt, een weekend Scheveningen is altijd een goed idee.

1. HET STRAND VAN SCHEVENINGEN

Scheveningen is onlosmakelijk verbonden met het strand en de Noordzee. Op zomerse dagen kunt u hier genieten van een zonovergoten stranddag. Maar ook bij minder goed weer is het nog altijd genieten aan het strand. Een strandwandeling maken is bijvoorbeeld altijd een goed idee.

2. DE PIER

Wie Scheveningen zegt, denkt onmiddellijk aan de Pier. De Pier is een echt icoon. Tijdens uw weekend in Scheveningen wilt u hier toch minstens één keer overheen geflaneerd hebben? Durft u in SkyView De Pier, het reuzenrad van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over Scheveningen en de zee?

3. HET KURHAUS

We noemden het al even: het Kurhaus is een bezoek meer dan waard. Zodra u binnenloopt, waant u zich onmiddellijk in vervlogen tijden. U kunt overnachten in het Kurhaus en er worden regelmatig exposities georganiseerd. Om het Kurhaus in al zijn glorie te kunnen bewonderen, wordt er iedere eerste en derde zondag van de maand een rondleiding gegeven.

4. DE BOULEVARD

De boulevard van Scheveningen. Hier kunt u heerlijk flaneren, winkelen en genieten van het prachtige uitzicht over de Noordzee. Aan de boulevard vindt u onder andere een overdekt winkelcentrum, het Casino, een enorme bioscoop en het Afas Circustheater. U hoeft zich hier geen moment te vervelen tijdens uw weekend Scheveningen!

5. SEA LIFE SCHEVENINGEN

Met de zee voor de deur is het natuurlijk extra leuk om kennis te maken met het zeeleven. Hiervoor hoeft u geen duikpak aan te trekken. Breng in plaats daarvan een bezoek aan zeeaquarium Sea Life Scheveningen. Als u met uw (klein)kinderen op pad bent, is dit zeker een aanrader.

6.OUTDOOR IN SCHEVENINGEN

Ter land, ter zee en zelfs in de lucht… Scheveningen heeft sportievelingen van alles te bieden. Maak een strandwandeling, stap op de fiets om de duinen te ontdekken of leer surfen − een kleine greep uit de vele mogelijkheden voor wie zich sportief wil uitleven tijdens een weekend Scheveningen.

7.MUSEA EN MONUMENTEN

Scheveningen is een plaats met een levendige historie. Deze geschiedenis vindt u terug in de musea en monumenten. Museum Beelden aan Zee is een museum dat volledig gewijd is aan beeldhouwkunst. In Muzee Scheveningen maakt u kennis met de geschiedenis van het vissersdorp en de badplaats. Een ander bijzonder museum is Stichting Atlantikwall Museum Scheveningen. Dit museum is gevestigd in een authentiek ingerichte commandobunker.

LEKKER ETEN EN DRINKEN BIJ BARBAROSSA IN SCHEVENINGEN

Een weekendje weg vraagt natuurlijk ook om lekker eten en drinken. Dat gaat wel lukken in Scheveningen! Aan het mooiste stukje strand zit namelijk Barbarossa, het leukste strandpaviljoen van Scheveningen. Onze idyllische beachclub is de perfecte plek om van het leven te genieten. Neem plaats op één van onze comfortabele loungebanken of ligbedden om uw stranddag helemaal in stijl door te brengen. Wij zorgen ervoor dat uw weekendje Scheveningen een onvergetelijke ervaring wordt. Wij zijn geopend tijdens het strand-seizoen.

Heb je een vraag? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag.
Neem contact op