070 322 0389
Reserveren

Personeelsuitje Scheveningen

Personeelsuitje Scheveningen

Personeelsuitjes zijn iets waar we allemaal wel naar uitkijken op het werk. Even weg van de stress op de werkvloer en lekker genieten en bijtanken met je collega’s. Personeelsuitjes zijn belangrijk om een positieve sfeer tussen collega’s en binnen het bedrijf te houden. Daarom is het van belang dat een personeelsuitjes goed wordt ingevuld. Bij Barbarossa Beach helpen wij jou graag verder met het organiseren van een personeelsuitje op Scheveningen.

Voor al uw zakelijke evenementen

Barbarossa is een sfeervolle strandtent met ruime terrassen en een geweldig uitzicht op zee. Dankzij deze unieke locatie met multifunctionele ruimtes hebben wij de mogelijkheid om complete arrangementen aan te bieden aan onze gasten. U kunt namelijk voor al uw zakelijke evenementen, zoals zakelijke diners, borrels en zelfs teambuilding activiteiten bij ons terecht. Of u nou een afdelingsuitje organiseert met 20 medewerkers of een groot bedrijfsfeest met 1000 medewerkers, wij maken het mogelijk.

Teambuilding dag organiseren?

Bent u op zoek naar een actieve invulling van uw bedrijfsuitje? Zoek niet verder, want wij helpen u graag bij het organiseren van de perfecte teambuilding dag in combinatie met een etentje met collega’s. Dankzij onze prachtige locatie aan het strand, is het mogelijk om activiteiten op het strand te organiseren. Kies bijvoorbeeld voor een Beachcamp of Expeditie Robinson activiteit op een zomerse stranddag. Maar mocht het weer het niet toelaten, dan hebben wij uiteraard ook voldoende opties om de teambuilding activiteiten overdekt te doen, want een beetje regen mag de pret natuurlijk niet bederven. Na de activiteiten, gaat de BBQ aan en kunt u samen met collega’s genieten van de overheerlijke BBQ-gerechten en napraten over de geslaagde dag, onder het genot van een drankje.

Vergadering bij Barbarossa

Niet alleen voor feestelijke evenementen en teambuilding activiteiten kunt u terecht bij Barbarossa Beach. Ook als u op zoek bent naar een bijzondere en rustige locatie om te vergaderen, is Barbarossa zeer geschikt. In alle rust kunt u bij ons vergaderen in een van de ruimtes. Onze strandtent is gelegen op het zwarte pad en heeft een licht en stijlvol interieur, wat deze locatie perfect maakt om te vergaderen en ontspannen. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen aan, zo kunt u het formele met het informele combineren en heeft u niet enkel een vergadering, maar ook bijvoorbeeld een leuk bedrijfsuitje. Wij bieden diverse dineropties aan en hebben leuke teamactiviteiten voor u en uw team in petto.

Privéfeest naar jouw wensen

Ons Barbarossateam zit graag met u om tafel om al uw wensen te bespreken, van teamactiviteiten op het strand, workshops, zakendiners tot bedrijfsfeesten. We nemen u graag de gehele organisatie uit handen. Zo kunt u zich richten op de inhoud van het evenement, uw zakenpartners of gezellig meegenieten met uw team. Wij organiseren uw dag of avond van A tot Z en zorgen dat alles tot in de puntjes verloopt.

Non-food voor elke mood

Zoekt u een live band, een organisatie die een bepaalde workshop organiseert of een professionele fotograaf? Wij bieden u een menu vol non-food items. Zo hoeft u enkel aan te geven wat of wie u nodig heeft om uw evenement te laten slagen – van beamer tot aan DJ – en wij regelen het voor u. Wij halen alles voor u in huis om van uw zakelijke evenement er één om nooit te vergeten te maken.

BBQ voor uw personeelsuitje Scheveningen

Barbecueën bij Barbarossa is altijd een goed idee en ook zeer geschikt voor personeelsuitjes. De combinatie van een zonnige zomerdag met een heerlijke BBQ op het strand is natuurlijk ideaal. Bij Barbarossa Beach bieden wij verschillende BBQ-arrangementen aan die geschikt zijn voor groepen vanaf 25 personen, ideaal om af te nemen als afdelingsuitje of bedrijfsuitje dus. En geen zorgen, want Barbarossa regelt het allemaal voor u en uw team. Wij verzorgen in het geheel topavonden met lekker eten en drinken. Onze keuken werkt dagelijks met verse producten en aangezien Scheveningen een echt vissersdorp is, kunt u natuurlijk genieten van vele overheerlijke visgerechten. Maar niet getreurd voor de vleesliefhebbers, want wij hebben uiteraard ook vele vleesgerechten waar je je vingers bij aflikt en zelfs voor de vegetariërs onder ons hebben we voldoende vega opties. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn en wilt u hier graag meer informatie over? Neem dan contact met ons op.