070 322 0389
Reserveren

Kinderfeestje op het strand

Een leuk kinderfeestje op het strand bij Barbarossa

Wanneer u online zoekt naar een kinderfeest in Den Haag, komen er heel veel verschillende mogelijkheden op u af. Van een trampolinepark tot indoorklimmen en een kinderkookworkshop, alles komt voorbij. Maar heeft u al eens nagedacht over een feestje bij Barbarossa Beach? Hier kunnen de kinderen zich zowel (bij lekker weer) in de zee als op het strand vermaken. Bij Barbarossa Beach helpen wij u graag verder met het organiseren van een kinderfeestje op het strand van Scheveningen. 

Kinderfeestje strand den haag

Woont u dichtbij Scheveningen, dan is het ideaal om het kinderfeestje bij mooi weer naar het strand te verplaatsen. Bij Barbarossa, gelegen aan het Zwarte pad, houden wij wel van een goed feestje! Regelmatig wordt deze populaire beachclub omgetoverd tot een gave feestlocatie voor een groot gezelschap, maar ook zeker voor kinderfeestjes. Wij maken van uw feestje een belevenis, en zorgen dat zowel de kinderen als jullie zelf een ervaring hebben waar iedereen nog lang met plezier op terugkijkt. Daar draait het bij ons om!

Kinderfeestje ideeën

Is uw kind in de warmere periode van het jaar jarig en zit u niet te wachten op een oververhitte indoor speeltuin of alle kinderen bij u thuis in de tuin? De mogelijkheden op het Scheveningse strand zijn eindeloos! Denk aan activiteiten zoals zeilen, beachvolleybal, surfen en mountainbiken. Om vervolgens af te sluiten met een heerlijke lunch, gezellige drankjes, trampoline springen en relaxen bij Barbarossa. Of viert u toch liever het gehele feestje bij onze beachclub, waar wij zelf de leukste activiteiten voor de kinderen bedenken en u de organisatie compleet uit handen kunt geven? 

Ook voor de allerkleinsten zijn er voldoende mogelijkheden voor een leuk kinderfeestje op het strand, zij zien het strand zelf namelijk als een grote speeltuin! De trampoline en schommel op ons terrein maken dit feestje helemaal compleet. Heeft u te maken met een grote gemengde groep? Ook dan gaan wij graag voor u aan de slag met activiteiten die uitdagend zijn voor alle leeftijden.

Kinderfeest bij Barbarossa

Of u nu de gehele middag bij ons wilt vertoeven, of pas na een andere activiteit naar onze beachclub wilt komen. Ons Barbarossateam zit graag met u om tafel om al uw wensen met betrekking tot het kinderfeestje op het strand van Den Haag te bespreken. Van toffe activiteiten tot mogelijkheden met eten, wij denken van A tot Z met u mee en nemen de organisatie graag uit handen. Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw kind en de verjaardag zelf, zonder enige stress te ervaren. Dat klinkt als een geweldig kinderfeestje toch? 

Een dag zonder stress 

Kinderfeestjes leveren vaak een hoop stress op bij ouders. Kinderfeesten moeten anno 2023 namelijk steeds gekker en origineler, waarbij ouders zich in allerlei bochten wringen om maar een leuke dag te organiseren. Wanneer u uw kinderfeestje bij Barbarossa viert, steken wij hier een stokje voor. Wij zorgen er persoonlijk voor dat u zonder enige stress naar deze dag toeleeft. Daarbij maken wij ruim van tevoren al goede afspraken over het kinderfeestje. Op deze manier zorgen we voor een aanloop zonder stress, en juist met veel plezier.

Een goede afsluiter met de BBQ!

Natuurlijk denken wij ook mee over het eten en drinken tijdens het kinderfeest op het strand. Zo hebben wij mogelijkheden voor zowel ontbijt, lunch als avondeten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellige barbecue vol met lekkere snacks, of zelfs smores om de dag mee af te sluiten? Uiteraard houden wij hierbij rekening met het eten wat we serveren, wij begrijpen als geen ander dat niet alle kinderen staan te springen om culinaire opties. 

Over Barbarossa beach

Barbarossa beach organiseert al sinds de oprichting de tofste feestjes en events. Of het nu gaat om een volledig georganiseerd feest, private lunch, een borrel of kinderfeestje; ons team maakt er werk van. Wij werken dan ook graag met opties op maat en denken tot in de puntjes met u mee. Met onze jarenlange ervaring maken wij van elk event een groot succes. Meer weten? Neem contact met ons op!