070 322 0389
Reserveren

Restaurant aan zee

Restaurant aan zee

Bent u op zoek naar een goed restaurant aan zee? Dan bent u bij strandrestaurant Barbarossa aan het juiste adres. Dit sfeervolle strandrestaurant is gelegen aan het zwarte pad in Scheveningen en heeft een mooi uitzicht op het strand en de zee.

Zwarte pad

Barbarossa is een strandrestaurant aan het zwarte pad, dit is een gezellig strand aan de kust van Scheveningen. Overdag is het er iets rustiger dan aan de andere kant van de pier en daarom is dit de ideale plek om tot rust te komen en lekker te ontspannen aan het strand. In de nacht is dit juist de plek van de strandfeesten.

Het leukste strandrestaurant van Scheveningen

Sinds de zomer van 2013, is strandrestaurant Barbarossa, het hele jaar door, dagelijks geopend. U kan ervoor kiezen om Barbarosse op een warme zomerdag te bezoeken tijdens een bezoekje aan het Scheveningse strand, maar ook in de herfst of zelfs in de winter zijn de deuren van Barbarossa geopend. De combinatie van de perfecte setting, het sfeervolle restaurant en de overheerlijke gerechten, maken dat Barbarossa tot een van de leukste beachclubs van Scheveningen behoort. Bij Barbarossa vinden wij het belangrijk dat u zich thuis voelt en het naar u zin heeft. Wij hechten dan ook veel waarde aan de wensen van onze gasten en zullen er alles aan doen om u een top dag in het Scheveningse strandrestaurant te bezorgen.

Ook voor evenementen

Niet alleen kunt u strandtent Barbarossa bezoeken voor een dag aan het strand, diner of borrelmiddag of avond. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om een evenement te organiseren, wij verzorgen onder andere babyshowers, verjaardagen, maar ook zakelijke evenementen. Wilt u met uw bedrijf een afdelingsborrel of team uitje houden? Dan is een zakelijk diner of borrel bij Barbarossa ideaal. Wij denken graag met u mee en adviseren u waar dat nodig is. Het is zowel binnen als buiten mogelijk om uw evenement of bijeenkomst te houden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, heeft u hier vragen over of wilt u een offerte aanvragen? Schroom niet en neem dan contact met ons op.

Uitgebreid menu

Het menu van Barbarossa is erg divers en biedt verschillende opties voor iedereen, voor zowel het ontbijt, als de lunch en het diner. Daarnaast zijn er ook voldoende snacks te bestellen voor tijdens het borrelen. Op Scheveningen kan een verse vismaaltijd niet ontbreken, wij hebben onder andere gevulde zeebaars, corvina en tonijn tataki op het menu. Maar naast de visgerechten zijn er ook genoeg vleesgerechten en vegetarische gerechten te bestellen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Dan kunt u dit uiteraard aan ons doorgeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Borrelen bij Barbarossa

Misschien houdt u er wel van om lekker op het strand te genieten van een wijntje of een ander lekker drankje. Om optimaal te kunnen genieten biedt strandrestaurant Barbarossa diverse bites aan voor bij de borrel. De bites zijn vanaf 12:00 uur te bestellen.

Breakfastclub op zondag

Iedere zondag is er een uitgebreid ontbijtbuffet tussen 10:00 en 12:00. Tijdens dit ontbijtbuffet kunt u voor een vaste prijs van €18,95 onbeperkt genieten van heerlijke ontbijtgerechten en een vers glaasje jus. Voor kinderen geldt er een vast tarief van €9,95. Bij het ontbijtbuffet kunt u kiezen uit zoete, hartige en warme en koude gerechten.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over Barbarossa op Scheveningen of wilt u bijvoorbeeld een offerte aanvragen voor een zakelijk of privé evenement? Neem dan contact met ons op via 070-3220389 of stuur het team van Barbarossa een e-mail. Wij streven er naar al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Ook als u overweegt uw huwelijk bij ons te vieren, doen we er alles aan om u een speciale en onvergetelijke dag te bezorgen. Barbarossa garandeert een dag om nooit meer te vergeten!