070 322 0389
Reserveren

Strandwandeling Scheveningen

Vier je bij Barbarossa

Maak een strandwandeling in Scheveningen

Eigenlijk is iedere dag een stranddag. Het maakt namelijk niet uit wat voor weer het is in Scheveningen. Het strand en de zee zijn iedere keer weer fascinerend. Natuurlijk is het fijn als de zon schijnt, maar de zee is ook prachtig op een bewolkte of zelfs stormachtige dag. Het strand is altijd de perfecte plek om nieuwe energie op te doen en je gedachten te laten gaan.

 

STRANDWANDELING SCHEVENINGEN : 5 GOEDE REDENEN

De omgeving van Scheveningen is ideaal voor een strandwandeling. De weidse uitzichten over de zee, de beschutting van de duinen, de wind door je haren… Er zijn (minstens) 5 hele goede redenen om een strandwandeling in Scheveningen te maken:

1. WANDELEN IS GEZOND

Bewegen is goed voor lichaam en geest. Als u gaat wandelen, verbetert dit niet alleen uw conditie, maar ook uw humeur. Zeker als u door het afwisselende landschap van Scheveningen loopt: de duinen, het strand maar ook het bos. Den Haag staat bekend als een van de groenste steden. Wandelen door de natuur heeft een positieve invloed op uw bloeddruk en hartslag en stress neemt af. Kortom, uw algehele welzijn gaat er flink op vooruit met een strandwandeling in Scheveningen.

2. HET VOELT ALS EEN MINIVAKANTIE

De duinen, het strand, de zee… Scheveningen geeft u onmiddellijk een vakantiegevoel. Zeker door de bruisende boulevard en de iconische Pier. Een dagje Scheveningen doet niet onder voor een vakantie naar een verre bestemming. Dus toe aan een korte break? Kom dan naar Scheveningen.

3. WANDELEN KAN ALTIJD

U heeft niet veel nodig om te wandelen. Zelfs het weer hoeft geen spelbreker te zijn. Wandelen is natuurlijk altijd fijn als de zon schijnt, maar ook als het wat minder weer is, is het heerlijk om een strandwandeling in Scheveningen te maken. Het grote voordeel is namelijk dat u het strand dan bijna helemaal voor uzelf hebt, zodat u echt lekker kunt uitwaaien. En u zult geboeid zijn door de kleuren van de zee en de wolken.

4. IN HET VOOR- EN NAJAAR MAG DE HOND MEE

Lekker met de hond op pad? Dan is het goed om te weten dat uw viervoeter in het voor- en najaar het strand op mag. Laat uw hond lekker ravotten op het strand en wandel samen zo ver als u wilt. Wandelen is immers nóg gezelliger met goed gezelschap en het is goed voor de gezondheid van uw trouwe viervoeter. Fijn dus dat een groot deel van het jaar uw hond met u mee kan naar het strand.

5.SLUIT UW WANDELING AF BIJ DE LEUKSTE STRANDTENT VAN SCHEVENINGEN

Na inspanning komt ontspanning! Wat is er nou fijner om na een wandeling neer te strijken bij één van de leukste strandtenten van Scheveningen? Na uw wandeling kunt u bij Barbarossa genieten van een hapje en een drankje. Van koffie met appeltaart tot een luxe diner. En van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. U bent altijd van harte welkom bij Barbarossa. Wij zijn alleen in de wintermaanden gesloten.

INSPIRATIE VOOR UW STRANDWANDELING

Het leuke aan Scheveningen is dat u eindeloos kunt blijven wandelen. U kunt genieten van verschillende landschappen. Van de levendige boulevard tot de rustige duinen en het uitgestrekte strand. U kunt zelf uw eigen route bedenken, maar het is ook erg leuk om één van de vele al uitgestippelde wandelroutes te lopen. Online zijn diverse strandwandelingen in Scheveningen te vinden. Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw wandelschoenen aantrekken en op pad gaan.

UITRUSTEN BIJ BARBAROSSA

Het plezier van het wandelen zit hem niet alleen in het sportief bezig zijn en het genieten van uw omgeving. Het is juist zo leuk dat u inspanning en ontspanning met elkaar kunt combineren. Of u nu een kort ommetje hebt gelopen of de hele dag onderweg bent geweest, na uw strandwandeling in Scheveningen vindt u altijd een warm welkom bij Barbarossa. Wij zijn vanaf maart – einde strandseizoen geopend.

Barbarossa is de leukste strandtent van Scheveningen aan het mooiste stukje strand. Met onze heerlijke loungebanken, comfortabele ligbedden, hippe strandstoelen en uitgestrekte eettafels, vindt u bij ons altijd een plekje om uw wandeling in stijl af te sluiten.

Een goede start van uw strandwandeling in Scheveningen

Wist u dat u bij Barbarossa ook heerlijk kunt ontbijten? Dat maakt van onze beachclub niet alleen de perfecte plek om uw wandeling af te sluiten, maar ook om de dag te starten. Als u gaat wandelen, is een voedzaam en gezond ontbijt vooraf wel nodig. Onze ontbijtkaart biedt volop keuze, dus u vindt zeker het ontbijt waar u zin in heeft.

Heb je een vraag? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag.