070 322 0389
Reserveren

Vaderdag Scheveningen

Vier je bij Barbarossa

De allerbeste vader van de hele wereld wordt natuurlijk in het zonnetje gezet op Vaderdag en verdient een topdag. En ook alle grootvaders, aanstaande vaders en pleegvaders mogen niet vergeten worden. Kom daarom met Vaderdag naar Beachclub Barbarossa in Scheveningen. Want ook dit jaar helpen wij mee om alle vaders extra te verwennen. Onze chef-kok stelt een speciaal Vaderdag brunch buffet samen, liefde gaat ten slotte door de maag.

RELAXEN OP HET TERRAS

Nadat vaders uitgewaaid is op het strand wordt het hoog tijd om te relaxen op één van onze terrassen. Onze deuren staan de hele dag open en ons team staat klaar om u en uw vader, u en uw man, u en het hele gezin een warm welkom te geven. Uiteraard gaan we ervan uit dat de zon schijnt maar mocht het weer omslaan dan zijn de terrassen van Barbarossa te overkappen. Dus hoe het weer op Vaderdag ook is de comfortabele loungebanken staan droog. Relaxen dus met de voeten omhoog en uitzicht op zee. De uitgebreide drankenkaart zorgt ervoor dat er altijd een verfrissend en gepast drankje te kiezen is. Verschillende bieren op de tap of in de fles, ruime keuze uit witte en rode wijnen of net wat sterkers. Maar ook aan een bakkie koffie of niet-alcoholisch frisje is gedacht.Om de lekkere trek te stillen bieden wij verschillende snacks die goed samengaan met een borrel. Met Vaderdag kan het snel druk zijn op onze terrassen. Daarom adviseren wij u een plek te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Vaderdag brunch buffet

Start Vaderdag in Scheveningen met een stevig ontbijt of kom lunchen. Uiteraard is de dag ook af te sluiten met een goed diner. Met enthousiasme en passie worden alle gerechten bereid en dat proeft u terug. Naast de standaardkaart van ons restaurant is er door onze chef-kok een speciaal Vaderdag-menu samengesteld. Nieuwsgierig naar het menu? Neem alvast een kijkje.